DSC_0039DSC_0060DSC_0056DSC_0021DSC_0051Πριν λίγη ώρα 6,30΄μμ ( σήμερα  Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014) πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος για την νέα αγωνιστική περίοδο ετήσιος αγιασμός της ομάδας ποδοσφαίρου  της Διάνας Ηλιούπολης,στο  γήπεδο Ηλιούπολης Β.
Μεταξύ αυτών που παρέστησαν   Ο κ. Δημήτρης  Ζωντήρος ,ο πρόεδρος Γιάννης Φραγκάκος όπου ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα και ότι θα βρίσκετε κοντά τους όταν χρειαστεί και για οποιοδήποτε πρόβλημα ύπαρξη και προκύψει θα κάνει όλα τα δυνατά για να αντιμετωπιστεί άμεσα.
Ο αγιασμός τελέσθηκε ο πάτερ Σεραφείμ Δημητρίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ευχήθηκε καλούς αγώνες, πάντα νίκες, υγεία   και πολλές επιτυχίες στην ομάδα.
Ακόμη παραβρέθηκαν στον ετήσιο αγιασμό και αρκετά μέλη της διοίκησης του συλλόγου άλλα το κύριο λόγο  και τις εντυπώσεις έκλεψαν τα νέα μετεγγραφικά (φωτο) αποκτήματα και η ενδυνάμωση της ομάδας για μια καλύτερη πορεία εφέτος με την επίτευξη και την πραγματοποίηση  των στόχων της,που είναι και οι βλέψεις τις αρκετά υψηλές άλλα και οι προοπτικές της.
Στη συνέχεια ακολούθησαν η προγραμματισμένη προπόνηση υπό τις οδηγίες του  Γυμναστή Παναγιώτη Μπαλαμάτσια και του Τεχνικού Γιάννη Χατζηράπτη,ο οποίος θα καθίσει για 3η σερί χρονιά στο πάγκο της ομάδας.

DSC_0042

Α Ο  ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.(ΡΟΣΤΕΡ).ΜΕΝΟΥΝΟΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΣ-ΔΡΟΣΟΣ-ΚΟΡΡΑΣ Χ-ΛΟΥΤΣΑΙ-ΣΑΡΡΑΣ-ΜΠΕΛΕΡΙ-ΓΚΙΚΑΣ-ΑΠΕΡΓΗΣ Α-ΑΡΟΥΕΛ-ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΡΑΓΚΑΚΟΣ Η-ΦΡΑΓΚΑΚΟΣ Λ-ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗΣ-ΔΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ-ΧΟΥΔΡΑΣ-ΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΑΠΕΡΓΗΣ Ν-ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΝΤΖΙΟΣ-ΚΙΑΜΟΣ Ν-ΔΡΥΜΩΝΙΤΗΣ-ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΔΗΣ-ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΠΕΤΣΑΣ..

DSC_0019
Sportifico .gr Θα βρίσκονται πάντα κοντά,  σε  όλους τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής ,ευχόμαστε στην  ομάδα  της ΑΟ Διάνα Ηλιούπολης για την νέα   αγωνιστική περίοδο καλή πορεία και να επιτύχει όλους τους στόχους της, με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και να έχει μόνο επιτυχίες,εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε , και θα βρισκόμαστε πάντα κοντά  .