Έτσι, όλα θα παιχτούν στον επαναληπτικό αγώνα της 20ης Ιανουαρίου μέσα στο Καματερό. Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά με συνέπεια να βρεθούν από νωρίς μπροστά στο σκορ. Μόλις στο 2΄ ο Τσίτσαρης διέσχισε την αριστερή πλευρά ανενόχλητος και έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι για να έρθει ο Πατσιαβούρας και με κοντινό πλασέ να πετύχει το 1-0.
Το γρήγορο αυτό γκολ “μούδιασε” τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στη συνέχεια του αγώνα. Μάλιστα το Χαλάνδρι έφτασε στο 35′ και στο 2-0. Σε ένα κλέψιμο της μπάλας στην μεσαία γραμμή από τον Μπιζά στο 35΄ που έδωσε κάθετη μπαλιά στο κέντρο της άμυνας στον Πατσιαβούρα,ο τελευταίος με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 39΄ η κεφαλιά του Μανάρα έστειλε την μπάλα στην γωνιά του Κατσιούλη όπου με υπερένταση ο τελευταίος την έβγαλε κόρνερ ενώ την φάση του αγώνα την είχε ο Λέκκας μέσα απο την μικρή περιοχή, όπου και αυτός με κοντινό πλασέ ανάγκασε τον Κατσιούλη να αποκρούσει πάνω στην γραμμή.
Στην επανάληψη το Καματερό με τις δυο αλλαγές που έκανε ο Κώστας Ποζαπαλίδης, έδωσε άλλο αέρα στο παιχνίδι. Κοντόσταυλος και Σπυρόπουλος παίζοντας στα δυο άκρα της επίθεσης μετέφεραν το ματς στα καρέ του Χαλανδρίου και στο 56΄ κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με την κεφαλιά του Αθανασόπουλου και αφού είχε προηγηθεί όμορφη ενέργεια του Κοντόσταυλου και σέντρα από τα αριστερά.
Στη συνέχεια το ματς μεταφέρθηκε στο χώρο του κέντρου όπου κυριολεκτικά έπεφταν κορμιά από τα δυνατά μαρκαρίσματα. Ωστόσο δεν είχαμε κάποιο άλλο γκολ και έτσι έμεινε το 2-1 μέχρι τέλους. Διαιτητές: Παπαπέτρου, Σαμοΐλης – Φωτόπουλου.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Φ., Λειβαρτζινός, Γιούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Τσίτσαρης, Γούλας (49΄ Κατσιούλης Α.), Πατσιαβούρας, Μπιζάς (84΄Λουκάς), Σκούμας (59΄Καγιώργης)
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδριόλας, Παπαιωάννου, Τσιριγώτης, Μποζάς (46΄ Σπυρόπουλος) Μπούγιας, Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος (46΄Κοντόσταυλος), Μανάρας, Αθανασόπουλος, Βασιλείου (89′ Αναστασιάδης) , Λέκκας