ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ 1-3

Έβγαλε χαρακτήρα το Αιγάλεω μέσα στην Ερυθραία! Παρά τις αναγκαστικές αλλαγές των Σταύρου-Λοϊζίδη, λόγω τραυματισμών, αλλά και το γκολ των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, το «Σίτι» κατάφερε να βρει τις λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο και να επικρατήσει τελικά με 3-1.

Έτσι το άγχος έχει μεταφερθεί και πάλι προς την πλευρά του Χαραυγιακού, που αγωνίζεται σήμερα στην Αγία Παρασκευή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων σε ένα ματς που είχε τεράστιο ενδιαφέρον, λόγω των πολλών φάσεων που εναλλάσσονταν μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Παπαθανασίου στο 40, αλλά στο 53’ ο Μεχμέτογλου έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το 1-2 σημείωσε ο Παπουτσής στο 76’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τζαφεράκος στο 85’. Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Απτόσογλου – Καρατζίκας

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γλυνός, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αντιόλ, Μπαμπαλούκας (80’ Παπάζογλου), Παπαθανασίου, Αντωνιάδης, Μπρίλης (65’ Αδρακτάς).

ΑΙΓΑΛΕΩ: Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης (53’ Μεχμέτογλου), Παπαθανασίου, Αραμπατζής, Λοϊζίδης (36’ λ. τρ. Κοντιζάς), Κοκκιναράς, Πασάς, Σταύρου (24’ λ. τρ. Φουκαράς).