Η Κοπή Πίτας της ΕΠΣ Αθηνών πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου γέμισε την αίθουσα στο ξενοδοχείο “Χίλτον”

Οι βραβεύσεις από την ΕΠΣΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που τιμήθηκαν από την ΕΠΣΑ για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο ήταν και ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Λάκης Νικολάου, οι Γιάννης Σουρτζής, Σωτήρης Καλαμάρας, Σταύρος Σάπκας, Γιώργος Χαμπάλογλου, Αριστείδης Καμάρας, Αντώνης Καραλής και Σταύρος Τριτσώνης.

Επίσης, βραβεύθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες των περσινών διοργανώσεων (Ηράκλειο, Αιγάλεω από Α’Κατ., Ειρήνη Πετρούπολης, Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Μικρασιατικός από Β’ Κατ., καθώς και Βριλήσσια, Τριφυλλιακός, Άτταλος και Γαλάτσι από τη Γ’ Κατηγορία). Οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΑ (Αιγάλεω) και Ήθους (ΑΟ Περιστερίου και Προμηθέας), οι ομάδες που προβιβάσθηκαν κατηγορία (Άφοβος, Αττικός και Βοτανικός από τη Β’ στην Α’ και οι Πέρα Κλουμπ, Αμπελόκηποι, Άρης Χολαργού και Κοψαχειλα από τη Γ’ στη Β’.). Ακόμη τιμήθηκαν και οι πρώτοι σκόρερ κάθε Κατηγορίας (Α’ Κατ: Ηλιάδης, ΑΟ Περιστερίου, Β’ Κατ: Ραυτόπουλος, Λυκόβρυση και Γ’ Κατ: Βασιλόπουλος, Τριφυλλιακός). 

Επίσης τιμήθηκαν και οι πρωταθλήτριες ομάδες Νέων (ΑΕΚ και Πανερυθραίκός), και των Παίδων ΑΕΚ και Απόλλων Χαλανδρίου)

Τέλος βραβεύτηκαν και οι ποδοσφαιριστές – φοιτητές, που εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακές σχολές.

Παρουσίες

Πλήθος κόσμου από τον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, παραβρέθηκαν στη διοργάνωση της ΕΠΣΑ. Την ΕΠΟ και φυσικά την ΕΠΣΔΑ εκπροσώπησε ο Μιχάλης Τζανόπουλος, τη Σούπερ Λίγκα ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος. Επίσης το “παρών” έδωσαν ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ, Σπύρος Καλογιάννης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Βούρβαχης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαχρήστος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας Θανάσης Τρομπούκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Κώστας Χολεβας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γρηγόρης Αποστολίδης.

Επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Χατζησαρόγλου και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας και Δήμαρχος Διρφύων και Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Κωνσταντίνος Μαρίνος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Μαρίνος Πουλικόγιαννης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Οικονομίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου Νικόλαος Βακάλης, ο πρόέδρος της ΠΕΠΣ Σάλας Θεόδωρος Ντάρλας και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αντωνίου.

Ακόμη, στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής της Β’ Αθηνών που εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών Ανδρέας Λοβέρδος (Δημοκρατική Συμπαράταξη-ΠΑΣΟΚ), ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς (Νέα Δημοκρατία), η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ελένη Αυλωνίτου, ενώ το Σταύρο Κοντονή εκπροσώπησε ο κ. Κατραχούρας.

Επίσης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Σπύρος Πάντζας, ο πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω Καλογερόπουλος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου Βασίλειος Μπέτσης, ο πρόεδρος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας, καθώς και ο πρόεδρος των ΙΕΚ Ξυνή, αλλά και ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. 

το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Θωμάς Μητρόπουλος.