Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Πλούμης..

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Βύρωνος καθώς επικράτησε με 2-1 της Αγίας Παρασκευής εκτό έδρας και έφτασε στην 6η θέση έχοντας 39 βαθμούς.

Η κυανή θεά ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασε στη νίκη, παρ’ όλα αυτά την αναμέτρηση επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Γκούγκα ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί την Δευτέρα όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Πλούμης ο οποίος με δυο γκολ χάρισε τη νίκη στην Δόξα Βύρωνος. Για τη Σάντα μείωσε ο Τσοπανάκος στο 72′ για να έρθει ο Κοτόφ στο 75′ και να σημαδέψει το δοκάρι της εστίας του Γιαννόπουλου.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος) Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Αλευρής, Καραπιπέρης, Σταματέας (70′ Τσοπανάκος), Τσώνης, Ξηντάρας, Μπαλατσούρας (60′ Ντιντίφας), Κάππος, Καρβούνης, Φύτρος (46′ Σιούτας).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λούκας Ρόππας) Βακερλής Στ., Χαλβαντζής, Κατσούδας, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Παρασκευόπουλος, Κασσιανός, Ρόππας, Γκούγκας (25′ λ.τρ. Πλούμης), Γεωργουδάκης (62′ Κοτόφ), Έζε (85′ Παπαχειμώνας).