“Κοντά σε συμφωνία για να κλείσω εδώ την καριέρα μου!”

 
Ο Ιβάν Ρούσεφ αποκάλυψε πως είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τη ΔΙΑΝΑ για ακόμη ένα χρόνο, κάτι που θα σημαίνει ταυτόχρονα και το τέλος της μεγάλης και αξιοσημείωτης καριέρας του. “Έχει υπάρξει μία επαφή με τον αντιπρόεδρο, κ. Ζευγίτη και πιστεύω πως και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι με τα χρώματα της Διάνα”, σημείωσε, ενώ δήλωσε πως μετά το πέρας της επόμενης χρονιάς θα παραμείνει στο ποδόσφαιρο από άλλο πόστο. Αναφέρθηκε ακόμη και στις εντυπώσεις που του άφησε ο αγώνας μπαράζ και η ήττα της ομάδας από το Θρίαμβο Χαϊδαρίου, αλλά και τους στόχους που θα πρέπει να θέσει στο άμεσο μέλλον ο σύλλογος.
 
Αρχικά, σχολίασε την ήττα στο μπαράζ από το Θρίαμβο Χαϊδαρίου:
 
-Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη απαιτητικότητα. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, προηγηθήκαμε αλλά δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα. Πιστεύω πως ήταν και ζήτημα συγκέντρωσης αλλά και σοβαρότητας, στοιχεία τα οποία δεν δείξαμε σε καμία περίπτωση.
 
Δεν παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει και τη διατησία του παιχνιδιού:
 
-Δεν συνηθίζω και δεν αρέσκομαι στο να σχολιάζω τη διαιτησία. Όμως νομίζω πως ορισμένα σφυρίγματα κατά τη διάρκεια του 90λεπτου έπαιξαν ρόλο στο να έρθει αυτό το άσχημο για εμάς αποτέλεσμα. Κάποιες από τις αποφάσεις του ρέφερι επέφεραν εκνευρισμό στους παίκτες μας, μας αποσυντόνισαν και αφού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση.
 
Πιστεύεις πως τα αποτελέσματα των μπαράζ θα επιτρέψουν στην Διάνα να παραμείνει στην κατηγορία;
 
-Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μην έχουμε από τώρα εξασφαλίσει την παραμονή μας, αλλά να περιμένουμε υποχρεωτικά μία Αθηναϊκή ομάδα να ανέβει στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ ανόδου της
GetAttachment