ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

“Μάθε μπάλα στο σχολείο της Διάνα!”

Ακόμη μία χρονιά ξεκινά στις 2 Σεπτεμβρίου για την Ακαδημία της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης, που δεν σταματά κάθε χρόνο να στοχεύει στην εξέλιξή της, στον εκσυγχρονισμό της, και στην καθιέρωσή της ως έναν από τους αρτιότερους οργανισμούς στο χώρο των ελληνικών υποδομών ποδοσφαίρου. Η Διάνα ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και περιμένει τους μικρούς φίλους του αθλήματος για να τους… εισαγάγει στο δύσκολο και απαιτητικό αυτό χώρο, σκοπεύοντας παράλληλα με την αγωνιστική τους ανέλιξη και τη διαπαιδαγώγησή τους.

Στο ερώτημα “γιατί να εντάξω το παιδί μου σε μία Ακαδημία ποδοσφαίρου”, η απάντηση είναι απλή: Η συμμετοχή ενός παιδιού στα αγωνιστικά τμήματα μιας Ακαδημίας, του προσφέρει την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργία φίλων, άθληση από μικρή ηλικία που αποτελεί σημαντικότατο εφόδιο για την υγεία του, ενώ έχει και τη δυνατότητα να χτίσει από νωρίς τη δική του ισχυρή προσωπικότητα. Στοιχεία απαραίτητα όχι μόνο για την πορεία του στον αθλητισμό, αλλά και για την πορεία του ως άνθρωπο.

Στο ερώτημα “γιατί να εντάξω το παιδί μου στην Ακαδημία της Διάνα Ηλιούπολης”, υπάρχει μία σειρά από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν, οι οποίες καθιστούν με γεγονότα την Ακαδημία της Διάνα την κορυφαία στην Ηλιούπολη και μία εκ των κορυφαίων στην νοτιοανατολική Αττική.

Τα παιδιά που μετέχουν στις υποδομές του συλλόγου έχουν την ευκαιρία να προπονούνται σε άρτιες εγκαταστάσεις (χλοοτάπητας νέας γενιάς), ενώ το έμπειρο τεχνικό επιτελείο τους παρέχει τις απαραίτητες και εξειδικευμένες γνώσεις που πρέπει να έχει ένας νεαρός επίδοξος ποδοσφαιριστής. Βέβαια οι γνώσεις αυτές αυξάνονται κάθε χρόνο, με τη διοργάνωση soccer..

school με εκλεκτούς συνεργάτες και προσκεκλημένους, όπως η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Λίβερπουλ.

Μέριμνα φυσικά υπάρχει και για τους γονείς των παιδιών, με τη διεξαγωγή ειδικών σεμιναρίων με διακεκριμένους ομιλητές που ασχολούνται καθημερινά με τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Τα παιδιά επίσης έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν μέρος σε αξιόλογου επιπέδου τουρνουά και φιλικούς αγώνες εντός και εκτός Αθηνών, ενώ η συχνή παρακολούθηση αγώνων της Εθνικής Ελλάδος και της Σούπερ Λιγκ τα φέρνουν ακόμη πιο κοντά στο άθλημα, βάζοντάς τα νωρίς στο κλίμα που ίσως τους συνοδέψει για την υπόλοιπη ζωή τους. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται κατά καιρούς και οι οποίες καλλιεργούν την όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα στο σύλλογο, τα παιδιά και τους γονείς, εγγυώνται τη δημιουργία του οικογενειακού περιβάλλοντος που ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει ερχόμενος στην Ακαδημία της Διάνα.