Το πρώτο μέρος είχε αρκετά καλό ρυθμό και η πρώτη φάση ήρθε στο 12′ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ελευθεριάδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Εξαρχάκο δίνοντας την προειδοποιητική βολή. Στο 20′ ο ίδιος παίχτης με πολύ όμορφη λόμπα “κρέμασε” τον τερματοφύλακα για το 0-1.

Η Τερψιθέα στην πρώτη της ευκαιρία στο 31′ κατάφερε να ισοφαρίσει όταν ο Ματσάγγος έκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Φραγκούλης με δυνατή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1.

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους η μπάλα παιζόταν πάνω κάτω ωστόσο η μοναδική καλή στιγμή ήρθε στο 45′ με τον Ντότσικα να πιάνει την κεφαλιά από κόρνερ και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο κέντρο με το πάθος από τους ποδοσφαιριστές να είναι στον μέγιστο βαθμό και τα μαρκαρίσματα να δίνουν και να πέρνουν και από τις δύο πλευρές, σε αθλητικά πάντα πλαίσια.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι του Φαρμάκη μέσα στην περιοχή στο 74′, όμως ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 77′ ο Αγγελιδέλλης εκτέλεσε όμορφα το φάουλ με τον Εξαρχάκο να αποκρούει στην αριστερή του γωνία. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοντζαμάνης απάντησε στις ευκαιρίες καθώς βρέθηκε ανενόχλητος στην μικρή περιοχή κοντινό πλασέ όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 84′ ο Ματσάγγος εκτέλεσε το φάουλ όμως η μπάλα με την παρέμβαση του Ζαγαρέλου βρήκε το δοκάρι και έφυγε έξω. Η τελευταία καλή φάση έγινε στο 87′ με τον Ελευθεριάδη να πιάνει από το ύψος της μικρής περιοχής την κεφαλιά, όμως με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε.

Έτσι το σκορ δεν άλλαξε και το ντέρμπι έληξε δίκαια ισόπαλο με 1-1.

Τερψιθέα : Eξαρχάκος, Σκουμπουρδής, Μυλωνάς, Δρακούλης, Γραμματικόπουλος, Ματσάγγος, Κοντζαμάνης, Νίκου (Λεβετσοβίτης 89′), Μπελεβώνης (73′ Παγιαβλάς), Τσάκλανος, Χατζηστεφάνου
Θύελλα Αγίου Δημητρίου : Ζαγαρέλος, Ντότσικας (Μουχαμέτι 65′), Ασημακόπουλος, Ρέτσος, Φαρμάκης, Τζελεφάς, Ελευθεριάδης, Τάπρας, Αγγελιδέλλης, Ελευθεριάδης, Κιουρανάκης (Διγενής 77′)