3ος όμιλος 25-02-17 αποτελέσματα

ΑΟ Ζευγολατιού-Τσικλητήρας Πύλου 0-1 
Αχαϊκή-Δόξα Μεγαλόπολης 3-2 
Αστέρας Αμαλιάδας-Φωστήρας 1-0 
Αιολικός-ΠΑΟ Βάρδας 1-2 
Παναρκαδικός-ΑΟ Χαλκίς 0-1 
Παναργειακός-Παναχαϊκή 2-0 
Ένωση Ερμιονίδας-ΑΟ Λουτράκι 4-2

Ρεπό: ΑΟ Θήβα

4ος όμιλος

Θύελλα Ραφήνας-Ερμής Ζωνιανών 1-0 
Εργοτέλης-Προοδευτική 0-0 
Κηφισιά-Ρόδος 2-0 
Ιωνικός-Εθνικός 4-1 
Πανθηραϊκός-Ατσαλένιος 1-3 
Άγιος Ιερόθεος-Τριγλία Ραφήνας 1-0 
Ιάλυσος-ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 2-1 
Ρεπό: Ηλυσιακός

Τεσσάρα ο Ιωνικός, “γκέλα” ο Εργοτέλης, 2-0 η Κηφισιά, παραίτηση Παπαματθαιάκη

Ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Εργοτέλη και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με +2 από τους Κρητικούς. Οι Νικαιώτες έκαναν πάρτι στο πειραϊκό ντέρμπι με τον Εθνικό τον οποίο διέλυσαν με 4-1 κάνοντας ένα ακόμα βήμα ανόδου.

Σαπαλίδης (3’57’), Καραλής (38′) και Κρητικός (82′) σκόραραν για τους Νικαιώτες, ενώ ο Κομνηνός μείωσε σε 3-1 στο 72′.

Ιωνικός (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Ζαφειρίδης, Μειμάρογλου (78’ Βουρλούμης), Ασάνοβιτς, Μάρης, Κρητικός, Καραλής (81’ Κυριακίδης), Καμαρά, Σαπαλίδης (68’ Μάνιας), Πέεφ.

Εθνικός (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος (78’ Πίσσας), Ντούλιας (60’ Φωτιάδης), Σώπασης (49’ Κομνηνός), Χατζησάββας, Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης.

Μπλόκο της Προοδευτικής στον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης «σκόνταψε» κόντρα στην φορμαρισμένη ομάδα του Κορυδαλλού, που απέδρασε με το 0-0 από το Παγκρήτιο Στάδιο. Στο -2 από την κορυφή οι «κιτρινόμαυροι».

Δύο ακόμα πολύτιμοι βαθμοί στον… κάλαθο των αχρήστων για τον Εργοτέλη, που έμεινε στο 0-0 με την Προοδευτική στο Παγκρήτιο Στάδιο για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής (4ος όμιλος).

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, ήταν καλύτερη, είχε φάσεις αλλά της έλειψε το γκολ και έμεινε πλέον στο -2 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό που «καθάρισε» με 4-1 τον Εθνικό.

Οι «κιτρινόμαυροι»φωνάζουν και για δύο φάσεις, οφ -σάϊντ, μία σε κάθε ημίχρονο, ενώ αυτή στο πρώτο ημίχρονο με τον Νικολακάκη φάνηκε να είναι λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού.

Η Προοδευτική τελειώσε το ματς με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπελέρης στο 89′.

Ο Εργοτέλης έφτασε τους 37 βαθμούς ενώ η φορμαρισμένη Προοδευτική, που έχει να χάσει ένα γύρο πρωταθλήματος, ανέβηκε στους 30 στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαγκαράκης (Χανίων), βοηθοί: Σινιοράκης, Αναστασάκης (Χανίων)

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (76΄Μανουσάκης), Μπάτζιος, Γκοτσούλιας (59′ Μπρατσιάνι, 75΄Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Σερτζίνιο, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης

Προοδευτική: Μπαντίκος, Ντάλλας, Μύρκος, Ζίζιλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Ζελέκου, Μπέλερης, Κανελλόπουλος (81΄Γιακούμπι),, Πέππας (53΄Τσαραούσης), Ατματζίδης (67′ Μανιδάκης)

Εύκολη νίκη η Κηφισιά

Εύκολη νίκη με 2-0 της Κηφισιάς κόντρα στη Ρόδο. Δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση η Κηφισιά και πήρε ένα αρκετά ξεκούραστο τρίποντο. Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Μεταλλινός, ενώ ο Τεγούσης σχεδόν με την εκκίνηση του δεύτερου ημιχρόνου κλείδωσε τη νίκη.

Κηφισιά (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χλακιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος (86’ Ταμπάκης), Ρέντζης, Σουλελές (70’ Σπυλιωτάκης), Φαρινόλα (80’ Κυριαζής).

Ρόδος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Κουμέντος,Τζιμόγιάννης, Καντιμοίρης, Σπατης, Τορεζάνι, Κωνσταντίνου, Χατζηλιώντας (64’ Καμπύρης), Κουρουπής (56’ Μοσχάκης), Ιμεραλιλάι, Λούκας (44’ Ευγενικός), Στεφανίδης.