Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο προπονητικό επιτελείο που δούλεψαν σκληρά όλη την χρονιά για να πετύχουν αυτό το κατόρθωμα! πρωταθλητές  ΝΕΩΝ για την σεζόν 2016/17 στο  Respect Cup
Οι Νέοι αντιμετώπισαν  το απόγευμα 17:30΄ ( Κυριακή 14-05-17) τον ΑΟ Βύρωνα στο τελικό του πρωταθλήματος Respect Cup και αναδείχθηκαν πρωταθλητές για την σεζόν 2016/17.
Η ομάδα του κ.Σιακαβάρα ήρθε 1-1 στην κανονική διάρκεια και 4-1 στα πέναλτι για να πάρει αυτή την σπουδαία νίκη.
Στο πρώτο μέρος του αγώνα η ομάδα του Α O Βύρωνα άνοιξε το σκορ και ο Φωστήρας στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Τζίμα από μεγάλη απόσταση.
Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα αγώνα με πολύ δύναμη και αρκετές κλασσικές ευκαιρίες αλλά και…πέναλτι, στα οποία ο Φωστήρας πήρε την νίκη με 4-1.
Ο Γαβριήλος Αποσπόρης απέκρουσε ένα πέναλτι, ενώ για την ομάδα εκτέλεσαν με επιτυχία τα πέναλτι με σειρά οι Δημήτρης Τζίμας, Σπύρος Αγγελόπουλος, Μάρκος Μολλάι και Κάρολος Μιλάνος.
Η αποστολή  ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙ : Ρομπέρτο Μάρκου, Άρης Λάσκαρης, Κάρολος Μιλάνος, Αλέξανδρος Κουρμπέτης, Έντι Πρέτσα, Γιώργος Μύλλερ, Σπύρος Κουκιάς, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, Γαβριήλος Αποσπόρης, Ντανιέλ Σούλι, Δημήτρης Τζίμας, Σπύρος Αγγελόπουλος, Γιώργος Παναγής, Μάρκος Μολλάι, Αντώνης Τριανταφυλλάκης, Ηλίας Δουδούμης, Γρηγόρης Παπίνγκου, Μιχάλης Σακελλαρίου, Κλάιντι Πρεντίτσα, Γιάννης Στασινής, Ρόνι Ζέφι.
Τεχνικό επιτελείο: Ηλίας Σιακαβάρας(προπονητής), Γιάννης Τριανταφυλλάκης(έφορος τμήματος), Παναγιώτης Τσαπικούνης(βοηθός προπονητή).