ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 2ης ΦΑΣΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ILIOS SOCCER CUP ME NEA KAINOTOMIA ΣΤΟ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..photos on time sportifico.gr

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στο Δ’ Γήπεδο Ηλιούπολης (γκαράζ) αγωνιστική ημέρα σε τουρνουά των 4 ομάδων και η τελετή λήξης της 2ης φάσης, στο ένα από τα επτά τοπικά περιφερειακά τουρνουά του «ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΥ 2016-17» με την ονομασία «ILIOS SOCCER CUP» που διοργανώνει η SPORTteam O.E. του κ.Κωνσταντίνου Αλάσα.

Συμμετείχαν 105 ηλικιακά τμήματα από γεν. 2002 (παιδικό) έως 2011 (αστεράκια), πάνω από 35 ομάδες και περίπου 1.000 παιδιά και ολοκλήρωσαν μια προσπάθεια που ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2016 (Α’ Φάση) σε Ομίλους και βαθμολογία που ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο 2017 με την τελετή λήξης της Α΄φάσης.

Η διοργανώτρια SPORTteam όμως στη Β’ φάση εισήγαγε μια νέα καινοτομία και σε συνεργασία με τους προπονητές και τους υπεύθυνους των σωματείων έφτιαξαν αγωνιστικά προγράμματα ΧΩΡΙΣ βαθμολογίες , ενισχύοντας την ευγενή άμιλλα και το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»  στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή κυπέλλων στους νικητές και μεταλλίων σε όλα τα παιδιά.