Ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς που υπάρχουν στην κατηγορία , και όχι μόνο, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Παλαιοχώρας (Χανίων)!

Ο λόγος για τον Θοδωρή Κουμπαρούλη ο οποίος αναμένεται να προσφέρει ποιότητα και δυναμική που λίγοι ποδοσφαιριστές , τουλάχιστον στην Γ΄ Εθνική, διαθέτουν.

Πρόκειται για ένα παιδί , ίσως ο καλύτερος σε ποδοςφαιρικη αξία της γενιάς του, που μπορεί να μην έκανε την αναμενόμενη καριέρα στο επαγγελματικό ελληνικό ποδόσφαιρο (άλλο ένα παράδειγμα για το πως η Ελλάδα συμπεριφέρεται στα ταλέντα της) παραμένει όμως ένα καυτό όνομα που μπορεί με σωστή διαχείριση να εκτοξεύσει την ομάδα των Χανίων.

Άλλωστε οι περισσότεροι τον θυμούνται σε εκείνη την μαγική του πρώτη χρόνια στην Α εθνική με το Αιγάλεω.

Τώρα ύστερα από αρκετά χρόνια και όντας πια αρκετά πιο έμπειρος και συνειδητοποιημένος παίρνει την απόφαση να γίνει μέλος μιας νέας ομάδας , νεοφώτιστη στην Γ εθνική , θέλωντας να δικαιώσει τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτόν να αποτελέσει το βράχο της άμυνας τους.

Διαβάστε τη δήλωση του για αυτήν του την απόφαση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή κ.Μαγκαφινη για τον πολύ όμορφο και επαγγελματικό τρόπο που με προσέγγισαν αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις δυνατότητες μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχουμε μια πετυχημένη χρόνια στην Γ εθνική. Πρόκειται για δύσκολο πρωτάθλημα και χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους , κάτι το οποίο θα κάνουμε.

Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν και υγεία σε όλους.»

20292343_10211877112336184_458195530_n