Με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της Δόξας Βύρωνος, Γιάννης Μελάς παραχώρησε δήλωση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου τονίζοντας ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα υπογραμμίζοντας ότι όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν το σύλλογο να πετύχει το στόχο του, δηλώνοντας ότι το ‘καράβι του πρωταθλητισμού δεν θέλει μόνο καπετάνιο, αλλά χρειάζεται και καλό πλήρωμα.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση:

Μετά τη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος  Α’ΕΠΣΑ ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες του 1ου και 2ου ομίλου, καλή αγωνιστική περίοδο.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο σύνολο που απαρτίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα μας και πιστεύουμε ότι θα είμαστε αντάξιοι σε ότι έχουμε αναλάβει να χτίσουμε και να διεκπεραιώσουμε ώστε η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική και μέσα στους στόχους που έχει βάλει ώστε η ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ να βρεθεί εκεί όπου ανήκει.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όσους αγαπάνε την ομάδα και θέλουν οι στόχοι μας να υλοποιηθούν.Το καράβι του πρωταθλητισμού δεν θέλει μόνο καπετάνιο, χρειάζεται και καλό πλήρωμα.

Ας αναλογιστούν όσοι παρεβρέθηκαν στην γενική συνέλευση του Ιουνίου σε ποιο πόστο και σε ποιο βαθμό έχουν βοηθήσει την ομάδα που αγαπούν.

Καθρέφτης όλων θα είναι το γήπεδο.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ