Όμορφη συνάντηση και μοιρασιά στα Σούρμενα!

Έγινε σήμερα Πέμπτη 28/12/2017 ένα ιστορικής σημασίας φιλικό ανάμεσα στους κυπελλούχους του 16-17 και τους πρωταθλητές 04-05 όπου οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 προσφέροντας όμορφες στιγμές στους φίλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν αυτό το πολύ όμορφο φιλικό.
Παρά την κακοκαιρία , με το ψιλόβροχο , αλλά και τις πολλές απουσίες ειδικά των παλαιοτάτων , κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όσοι έδωσαν τον παρόν μας πρόσφεραν όμορφες στιγμές και μας γύρισαν στο παρελθόν το οποίο γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.
Για την ιστορία σκόραραν για την ομάδα του 04-05 οι Μπέλλος και υιός (αγωνίστηκε και αυτός λόγω λείψει ύδριας) και ο Δημήτρης Σόκολης.
Για τους νεότερους του 04-05 σκόραραν οι Μπετας, Δημογιάννης και φυσικά ο Γιώργος Καζαντζης!
Στα αξιοσημείωτα του φιλικού είναι πως τελικά οι Ακριτιδης Σταύρος και Μανωλιάδης Γιώργος αγωνίστηκαν για λογαριασμό της ομάδας του 2004-05 στην οποία τότε αγωνιστικών σαν «μικροί»!
Στη συνέχεια ακολούθησε φαγοπότι και αρκετά πειράγματα από όλους σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα.
Το παρόν έδωσαν εκτός από την τωρινή διοίκηση και οι παλιοί αρχιτέκτονες Βασσιος και Σαρελάκης αλλά κυρίως ο μεγάλος πρόεδρος Τάκης Ακριτιδης!
Όλοι δεσμεύτηκαν ώστε να ανανεωθεί αυτό το ραντεβού όταν ο καιρός θα είναι καλύτερος ώστε να δώσουν το παρόν και όσοι δεν τα κατάφεραν.

Οι ενδεκάδες :
04-05:Παραγιουδάκης-Ακριτιδης Στ-Μανωλιάδης-Γούλας-Σάβαρης-Σοκολης-Καλαντίδης-Καζαντζης Τζίμης-Μπέλλος-Μπέλλος τζούνιορ
Προπονητής :Βαγγέλης Μάλλιος

16-17 :
Λύρος-Ζιώγας-Θυμιανός-Μετλίου-Μίζιος Στ-Πρέκας-Χατζηπαναγιώτης-Μπέτας-Δημογιάννης-Καζαντζης Γιώργος-Παπαδάκης.
Προπονητής : Μητρούσης Γιάννης( Ο Νίκος Ακριτίδης έλειπε σε αγώνα υποδομής)

Οι απουσίες   ειδικά των παλαιότερων  ήταν αισθητές όμως κατανοητές λόγω καιρού και λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ρεπορτάζ by sportifico .gr!

ΦΩΤΟ