1ος όμιλος analysis
Χαμός σε κορυφή και σωτηρία!

Ένας πραγματικός χαμός στην κυριολεξία επικρατεί στην βαθμολογια του 1ου ομίλου της Α ΕΠΣΑ όπου από τις 16 ομάδες μόνο οι 3 φαίνονται αδιάφορες αυτή τη στιγμή στο τέλος του πρώτου γύρου.
Αναλυτικότερα βλέπουμε τους Αγίους Αναργύρους , Ολυμπιακός Λιοσίων, Ήφαιστος,Ηράκλειο, Αγία Παρασκευή και Ρουφ να διεκδικούν την άνοδο , ο καθένας με διαφορετικές πιθανότητες βέβαια.Μιλαμε όμως για 6 ομάδες που η διαφορά τους είναι στους 2 βαθμούς.Οι πολύ ενισχυμένοι Άγιοι Ανάργυροι προπορεύονται με 32 βαθμούς ενώ το Ρουφ που βρίσκεται στην 6η θέση έχει 30!
Όπως καταλαβαίνουμε όλοι , και με τη μεταγραφική περίοδο ανοιχτή, αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια συγκλονιστική εκτός απροόπτου μάχη για τον πρωταθλητή που από φέτος παίρνει αυτόματα και το εισιτήριο της ανόδου!
Στα χαμηλότερα στρώματα τώρα έχουμε και εκεί μια μεγάλη μάχη.Και εκεί βλέπουμε 7 ομάδες να παλεύουν με την απόσταση μεταξύ τους να είναι στους 4 πόντους.
Κένταυρος Βριλησσίων,Δόξα Βυρωνος, Μικρασιατικος,Τερψιθέα, Θρίαμβος Αθηνών,Αθηναϊκός και Νέα Ιωνία με αυτή τη σειρά διεκδικούν την παραμονή τους.
Έτσι λοιπόν με μόνο 3 ομάδες σχετικά αδιάφορες (Παλαιό Φάληρο, Τράχωνες,Θρίαμβος Χαϊδαρίου) βλέπουμε να έχει δημιουργηθεί πραγματικά ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με μεγάλες μαχες κάθε Κυριακή στον 1ο όμιλο.Ισως παρακολουθούμε ένα από τα πιο ωραία πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και περιμένουμε έναν καυτό 2ο γύρο!