Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11/2 στις 11:00 η κοπή της πίτας του τμήματος ποδοσφαίρου του Γ.Σ . Ηλιούπολης. Καινοτομία -έκπληξη ήταν η από κοινού διοργάνωση της εκδήλωσης με την ακαδημία του Ολυμπιακού (παράρτημα Ηλιούπολης).

Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Αρβανίτης, Παύλος Κυριακουλέας, Μιχάλης Δωματιώτης, Γιώργος Βενετσανόπουλος.
Βραβεύτηκαν επίσης ο ποδοσφαιριστής -επιστήμονας της ανδρικής ομάδας Γιάννης Ρωμανός, ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Καρύδης (το βραβείο παρέλαβε η μητέρα του και Τιτίκα Καρύδη) και οι παλαίμαχοι παίκτες του Ολυμπιακού Νίκος Βαμβακούλας, Γιώργος Βαίτσης.
Παραβρέθηκαν σύσσωμοι οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής της πόλης με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Βαλασσόπουλο, τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλο, καθώς και οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης του Δήμου.
Φυσικά βροντερό παρών έδωσαν επίσης οι γονείς των παιδιών της Ακαδημίας, οι οποίοι επευφημήθηκαν από όλους τους ομιλητές για την συμβολή τους και τη συνεργασία τους. Ακόμη, οι παλαίμαχοι παίκτες όλων των ομάδων της πόλης με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιάννη Στέφα.