Γιώργος Μανωλιαδης:»Συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις!» Δηλώσεις με αφορμή το χαμένο ντέρμπι απέναντι στον Χαραυγιακό, μας παραχώρησε ο έμπειρος μέσος των Σουρμένων , Γιώργος Μανωλιάδης.

«Χάσαμε ένα ντέρμπι το οποίο μας στερεί κατά πάσα πιθανότητα την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο , όμως ο στόχος αυτής της νέας προσπάθειας που γίνεται από φέτος στην ομάδα μας είναι σημαντικότερος και μακρύτερος σε βάθος χρόνου.
Εμείς στα Σούρμενα βάζουμε δικούς μας κανόνες και προσπαθούμε με τη δίκη μας φιλοσοφία.Δεν πρόκειται να μας σταματήσει καμία τυχαία εχθρική διαιτησία και καμία άλλη απόφαση.
Ο δρόμος θα είναι δύσβατος αλλά ξέρουμε το τρόπο καθώς το έχουμε πετύχει αρκετές φορές στο παρελθόν.
Ειμαστε μεγάλη ομάδα και σαν μεγάλη ομάδα θα πορευτούμε στο εξής μαθαίνοντας από τς λάθη μας.
Όσο για το ματς , ήταν ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα το οποίο ήρθε μετά από 4 λάθη!Δυο δικά μας και δυο του κ.Γρίμμα ο οποίος δε βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά και αυτό είναι μέσα στα πλαίσια του αθλήματος.Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την νίκη του αλλά και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια.
Συνεχιζουμε για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται καθώς η φανέλα που φοράμε έχει ειδικό βάρος στην κατηγορία.»

Καζαντζής- Μανωλιάδης-Ακριτίδης