Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, το συγκρότημα του Λουκά Ρόπα απέδρασε με το διπλό από το Περιστέρι επικρατώντας με 2-1.Οι “νερατζούρι” πανηγυρίζοντας την 10η νίκη σε 12  ματς !!

 Ο «Όμιλος» άνοιξε το σκορ στο 65’ με σουτ του Γεωργακόπουλου, μετά από ενέργεια και πάσα στου Σιδέρη. Το 1-1 έγραψε στο 73’ με σουτ ο Καλλιμάνης, ύστερα από ωραίο γύρισμα στου Κασσιανού και πέντε λεπτά αργότερα, ο Παρασκευόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-2.

1. Πέναλτι στο 16’ σε ανατροπή του Παληγεώργου από τον Μαραγκουδάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κωνσταντόπουλος, αλλά ο Βακερλής απέκρουσε την μπάλα.

2.Πέναλτι κέρδισαν και οι φιλοξενούμενοι στο 37’ (πέσιμο) του Κασσιανού και το χτύπησε ο Ράμμος, αλλά ο Σκυριώτης απέκρουσε την μπάλα.

Καλή η διαιτησία των Παπαπέτρου, Δέτση και Μητράκου.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Σετελάρι (41’ Αννιτσάκης), Μπούζας, Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Τασιούδης (33’ λ.τ Πλέστης), Σιδέρης (67’ Βλαχομήτρος), Κρούτι (92’ Κουτσούκου), Παληγεώργος, Λειβαδάς, Γεωργακόπουλος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Ε. Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Κόντι (85’ Βαζούκης), Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόππας, Καλλιμάνης (83’ Γιαννόπουλος), Φερνεντίνος (67’ Π. Βακερλής), Βιέννας (54’ Παρασκευόπουλος).