Όπερ και εγένετο.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, αφού ο θηριώδης πορτιέρο, Γιάννης Γιώρας, επιστρέφει στην ομάδα που πριν από δυο χρόνια, πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο άσος από την Έδεσσα αποτελεί και επίσημα μέλος της ομάδας του Αιγάλεω αφού στη συνάντηση που έγινε με τον Άρη Παλτόγλου και τους συνεργάτες του επήλθε συμφωνία.

Ο επιτυχημένος κίπερ που έχει σηκώσει κούπες με τις φανέλες του Σίτι και του Ηρακλείου, και έχοντας επιτυχημένο πέρασμα από Χαλάνδρι και Φωστήρα, θα αποτελέσει τον… φύλακα άγγελο του ιστορικού συλλόγου στο οποίο επιστρέφει μετά από μερικούς μήνες απουσίας όπου είχε αποχωρήσει για λογαριασμό του Κερατσινίου.

Ο Γιώρας αναφερόμενος στη μεταγραφή του τόνισε: “Τα Χριστούγεννα όταν έφυγα από την ομάδα δεν περίμενα ότι τόσο γρήγορα θα επέστρεφα στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Η αλήθεια είναι ότι στον 1,5 χρόνο που ήμουν πήρα πολύ αγάπη και στήριξη και δέθηκα αρκετά με την ομάδα. Θα έλεγα πως επιστρέφω στο σπίτι μου γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ να επιστέψει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει. Με υγεία, ταπεινά και πολύ δουλειά θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας”.