ΑΟ ΙΛΙΟΥ – Σούρμενα 0-4

Σαν σίφουνας πέρασαν τα Σούρμενα από την έδρα του νεοφώτιστου και φιλόδοξου ΑΟ ΙΛΙΟΥ παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου , δείχνοντας σε όλους ότι και φέτος θα αποτελέσουν από τα φαβορί για την πρώτη θέση.
Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο τέταρτο τα Σούρμενα ανέβασαν την απόδοση τους και μετά από έξοχο συνδυασμό των Δημογιάννη και Φωστέρη ήρθε το 0-1 από τον τελευταίο βάζοντας τα Σούρμενα σε θέση οδηγού.

Το 2-0 σημείωσε ο Φέρτης μετά από επιτυχημένη πίεση όλης της ομάδας των ποντιων όπου μετά από λίγα λεπτά οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες.

Τοδεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε τυπική διαδικασία με τον Ακριτίδη να σημειώνει το 0-3 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βουρλούμη και τον Ζουζουλη να σκόραρει ξανά στις καθυστερήσεις διαμορφονωντας έτσι το τελικό 0-4!
Όμορφη παρουσία των φίλων των Σουρμένων.

Στο γήπεδο και ο τεχνικός του Ρουφ Γιάννης Σιλεβίστας στα πλαίσια της επόμενης αγωνιστικής όπου τα Σούρμενα υποδέχονται το Ρουφ για την 4η αγωνιστική.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Σιαδήμας, Νάτσης (85′ Χριστάκης), Μπεντάι, Πλάκας, Σταματάκης (46′ Σκεύης) (62′ λ.τ. Κίτσας), Αγκαλίου, Κάρο, Χαραλάμπους (46′ Παπαδημητρίου), Λερούτσος, Μεχμέτι.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Βουρλούμης, Ακριτίδης, Κολλινιάτης, Δημογιάννης Β. (69′ Μερετσόλιας), Φωστέρης (75′ Φατσέας), Παπαδάκης, Φέρτης (62′ Ζουζουλής), Δημογιάννης Σ. (85′ Μαρινάκης), Πρέκας.

Στο τέλος ο υπήρξε κέρασμα (φωτο) ώτο τον αρχηγο «Μανωλο»( ο οποίος ακόμη είναι τιμωρημένος από πέρσι) καθώς το είχε υποσχεθεί.