Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση της κοπής της πίτας και των 70 χρόνων του Χαραυγιακού, αποτέλεσε η δήλωση του Μανώλη Φύτρου μετά την βράβευση του νεαρού ποδοσφαιριστή της ακαδημίας, Δ.Παπαδόπουλο: «Είμαι 70 χρονών όσο και ο Χαραυγιακός! Να ξέρετε ότι όσο ζω θα είμαι πάντα παρών στην ομάδα και θα την έχω πάντα σε μεγάλες κατηγορίες του ποδοσφαίρου, εκεί που της αρμόζει να είναι!»

Το χειροκρότημα και τα μπράβο που εισέπραξε ήταν εντυπωσιακά και δεν τον άφησαν ασυγκίνητο.
Το sportifico.gr ήταν σύσσωμο στην εκδήλωση με πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Χαραυγιακού.

Κύριοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο τουΑθλητικού Ομίλου Ηλιούπολης, Χαραυγιακός εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του σ όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους μας, στους αθλητες και τους γονείς τους, οι οποίοι τιμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή για την 70η πίτα του συλλόγου.

Ουτε το ακραίο καιρικό φαινόμενο «Ωκεανίς» δεν κατάφερε να σταματήσει την κοσμοπλημμύρα, το αδιαχώρητο ούτε και τον παλμό της ιστορικής αυτης συνάντησης και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί.

Ωφείλουμε μια ειλικρινή συγνώμη σ όλους όσοι (από παραδρομή και λόγω του μεγάλου αριθμού των παρευρισκομένων) δεν μνημονεύτηκαν και επιφυλασσόμεθα να τους δώσουμε βήμα στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τα γεννέθλια του Χαραυγιακού.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το φλουρί «έπεσε» στο Παμπαιδικό μας τμημακαι μετα από κληρωση,τη χρυσή λίρα κερδισε ο αθλητης του τμηματος, Καρύδας Σωτήρης.

Ευχαριστούμε πολύ

Για το Δ.Σ

Γραφείο Τύπου