Νίκη για την ομάδα του Ηλυσιακού και πρόκριση στον τελικό της ΕΠΣΑ αφού ξεπέρασε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-2) στην έδρα του,στην Αργυρούπολη παίζοντας ποδόσφαιρο  κατοχής με υπομονή κατόρθωσε να πάρει την νίκη  που τον οδηγεί στον μεγάλο τελικό με τον Άγιο Ιερόθεο. 

Η Ομαδα της Αργυρούπολης προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πετύχει ένα γκολ δεν το κατάφερε με τον Κοκκινέλη στην καλύτερη στιγμή για τον ΓΣΑ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 13′ το αυγογκόλ  Γεωργάκα  για  τους φιλοξενούμενους, με τον Μάλτσι στο 71′ με πέναλτι να κάνει το 0-2. Στο 74′ ο Ρόπας είχε δοκαρι , Λαμπρόπουλο στο 90’+1′  το τελικό 0-3.
Διαιτητές .Αλάμπεης, Απτόσογλου, Σταυρόγλου.
Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Λεβέντης)Παγούδης, Χιόνη, Δρακούλης (76’ Παπαντωνάκης(, Γεωργάκας, Ξενιτόπουλος (46’ Κοκκινέλης), Γιαννίκος, Λεβέντης, Υφαντής, Μέντολι (63’ Κορκολής), Γκρεβτσίδης, Δρακοντίδης.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόπας, Πιπίνης, Μουσταφίδης Αμανατίδης, Λαμπρόπουλος, Γιαβρούδης (46’ Τσίτσαρης), Μάλτσι, Κονδύλης (46’ Γκέζος), Σερανι (46’ Μπουσινάκης).