Ο   Σαρωνικός Αναβύσσου  4-0 το Κρυονέρι  στο γήπεδο   της Βάρης,  σε αγώνα μπαράζ , μία άνετη και  καθαρή νίκη-άνοδου.

Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου με τη νίκη της αυτή επανέρχεται στην Α΄ κατηγορία.

Πολύ καλό το Κρυονέρι αλλά άτυχο καλό στο πρώτο μέρος με κατοχή της μπάλας έχασε και την ευκαιρία με το πέναλτι (δοκάρι).

Διακριθέντες από το Κρυονέρι: Βολιώτης, Σιατραβάνης, Καραγιαννίδης

Διακριθέντες από τον Σαρωνικό: Καραλής, Μαντζιώκας (του πρώτου μέρους), Μπουγατσιάς, (Παπακωνσταντίνου – Hazard -) , Έλενας.

Από τον Σαρωνικό στο πρώτο μέρος δέσποζε ο Μαντζιώκας εντός περιοχής, ο Καραλής ήταν σε καλή μέρα και ο Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσε ότι είναι μακράν το καλύτερο δεκάρι της κατηγορίας , τα Γκολ

στο 6΄ ο Έλενας από αριστερά έγραψε το 0-1 με ένα υπέροχο αλλά συνάμα δύσκολο γκολ σε εκτέλεση.  Στο 15΄ ο Σιατραβάνης εκτέλεσε πέναλτι (χέρι Ζουμπουρλή), αλλά αστόχησε καθώς η μπάλα βρήκε οριζόντιο δοκάρι και πέρασε έξω (προσπάθησε με περίτεχνο σουτ να ξεγελάσει τον Καραλή). Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Όπως αιφνιδίασε στο πρώτο μέρος ο Σαρωνικός έτσι αιφνιδίασε και στο δεύτερο μέρος. Στο 57΄ ο Μπουγατσιάς έκανε ένα σλάλομ τριάντα μέτρων περνώντας τέσσερις-πέντε παίκτες και λίγο πριν φτάσει αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα την έσπασε αριστερά στον επερχόμενο Κόεχλερ που με προβολή έκανε το 0-2. Στο 80΄ ο Μπουγατσιάς πάλι από δεξιά, αυτή τη φορά βρήκε τον  Έλενα που με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 90+4 ο Κόεχλερ από δεξιά με βολέ  έκανε το τελικό 0-4.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον αγώνα μπαράζ, παράγοντες και προπονητές σχεδόν από όλα τα Σωματεία της Ανατολικής Αττικής και όχι μόνο.

Διαιτητής του αγώνα  ο κ Φωστέρης,  Σπυρόπουλο – Βιτσεντζάτο.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας) Ντογκοτάρ, Σαχίνης, Βαμβάτσικος, Τουμπανάκης (59΄ Τσεβάς, 63΄ Τουμάσης), Κανταρέλης, Διγενής, Σπυρίδης, Βολιώτης, Καραγιαννίδης, Σιατραβάνης, Κεφαλάς (74΄ Μαστρογιάννης)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής, Ρέδι (65΄ Μπαρτζώκας), Αδαμίδης, Ζουμπουρλής, Μαντζιώκας, Σταλπουτζής (12΄ Bendaj, 46΄ Ναυπλιώτης), Κόεχλερ, Μαραγκός, Μπουγατσιάς, Παπακωνσταντίνου, Έλενας (87΄ Καραγιάννης)