Σπουδαίο φινάλε για την Ηλιούπολη, νίκησε 2-1 το Ηράκλειο και τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το παιχνίδι όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού την δόξα έκλεψε η υπέροχη γιορτή που διοργάνωσε η διοίκηση της ομάδας για την Ακαδημία ποδοσφαίρου.
Συγκεκριμένα έλαβαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στην ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο οι Μιχάλης Κύργιας και Τάσος Ρουσάκης.
Στο ημίχρονο του αγώνα και μετά τη βράβευσή τους οι δύο ποδοσφαιριστές απένειμαν διπλώματα και μετάλλια σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16 και Κ18.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ.Τρομπέτας επίσης απένειμε τις πλακέτες και συγκινημένος παρακολούθησε όλη τη διαδικασία.
Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση ετοίμασε σε όλους τους φίλους και τους παίκτες της ομάδας φαγοπότι με σουβλάκια.

Και βέβαια μετά την όμορφη αυτή εκδήλωση η λειτουργία των τμημάτων υποδομών θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Τα γκολ 5′ ο Ορφανός 13′ ο Γάγγος  με (πέναλτι)  2-0, ο Αυγουστάτος 68′ το  2-1 .

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Γαλάνης): Γουλής, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Καζάκου, Κατσαμπάνης, Αγκόλι, Γάγγος, Τριάντης (73′ Καρκάνης), Σακελλαρίου (60′ Δημητρόπουλος), Λεβέντης (80′ Λεπίδας), Ορφανός (86′ Κούκος)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Άγγελος Καρύδης): Κανακόπουλος, Μέρτκολα, Θερμός (70′ Κοσμίδης), Γκόλιας, Λιαπίδης (75′ Συνέσιος), Τσακλάνος (80′ Χαλίλι), Αυγουστάτος, Χρήστου, Σπυριδάκης (60′ Τελχάι), Αντωνόπουλος, Κατσούλης