Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την συμφωνία του με τον επιτυχημένο προπονητή Νίκο Κωτσοβό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Άνω Μερα ανακοινώνει την συμφωνία του με τον προπονητή Κωτσοβο Νικόλαο, όπου από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής μας ομάδας.

Ο κύριος Κωτσοβος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στους πάγκους καθώς κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA Pro και έχει διατελεσει σε ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕΚ , η Λάρισα και πολλές ακόμη είτε ως βοηθός είτε ως πρώτος προπονητης.

Ξεκινωντας τον σχεδιασμό και το χτίσιμο της ομαδος για τη νέα χρονιά από σήμερα του ευχόμαστε καλη επιτυχία στο έργο του.

Ο βετεράνος παίκτης του Πανιωνίου έχει δουλέψει ακόμα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής μεταξύ άλλων σε Τριγλία Ραφήνας, Ασπρόπυργο και στην ΑΕΜ, σε Γλυφάδα και Επισκοπή.

Σε δηλώσεις που έκανε με ευχάριστη αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην Άνω Μερά τόνισε:

“Είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη, Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Άνω Μεράς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου και εύχομαι να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Έρχομαι σε μια ομάδα νέα που στόχος της θα είναι να παραμείνει στις εθνικές κατηγορίες και εμείς σαν τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις. Η Άνω Μερά φημίζεται για την οικονομική της φερεγγυότητα και τον ρομαντισμό που έχουν οι άνθρωποι που τη διοικούν. Στόχος μας αποτελεί να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει αρχή, μέση και τέλος και που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο με το ξεκίνημα της σεζόν