Σε έναν προπονητή με εμπειρία στην κατηγορία προχώρησε το ΔΣ του Σαρωνικού αναλυτικά η ανακοίνωση.

Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Α.Ο. Σαρωνικού ανακοινώνει την συνεργασία της με τον κ. Τάκη Μακροδημήτρη, ο οποίος θα είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ευχόμαστε στον κ. Μακροδημήτρη καλή επιτυχία στο έργο του.

Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου

ΔΗΛΩΣΗ ΑΚΗ ΧΑΣΑΠΗ:
Μετά το διαζύγιο με τον προπονητή της περσινής σεζόν κ. Δημητρόπουλο, θεωρήσαμε πως θα πρέπει να προχωρήσουμε σε μία λύση που θα περιείχε το μικρότερο δυνατό ρίσκο, έχοντας ως δεδομένο ότι φέτος θα είναι η πρώτη μας χρονιά (μετά από αρκετά χρόνια) στην Α’ Κατηγορία. Θεωρούμε πως η ενδεδειγμένη λύση ήταν η περίπτωση του Τάκη Μακροδημήτρη. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο και καταξιωμένο τεχνικό, με ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία και γνώση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Ένα επιπλέον συν στην περίπτωση του Τάκη είναι ότι πρόκειται για έναν τεχνικό που γνωρίζει άριστα το ρόστερ της ομάδας και δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσει από μηδενική βάση, καθώς ο χρόνος μας πιέζει.
Ο νέος μας προπονητής, σε συνεργασία με τα στελέχη που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχουν ξεκινήσει ήδη τον καταρτισμό του ρόστερ μας για τη νέα σεζόν, με πρώτο στόχο την διατήρηση του επιτυχημένου περσινού κορμού, με μερικές ποιοτικές προσθήκες. Θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους μας, που η μαζική παρουσία και συμπαράστασή τους στο μπαράζ της Βάρης ήταν καταπληκτική και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, πως το Δ.Σ. του Σαρωνικού εργάζεται πυρετωδώς ώστε και η νέα χρονιά (με την πρόκληση της συμμετοχής μας στην Α’ Κατηγορία) να μας βρει έτοιμους αγωνιστικά και διοικητικά.
Θέλω να ευχηθώ στον Τάκη Μακροδημήτρη καλή επιτυχία και είμαι βέβαιος πως θα μας δικαιώσει.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ:
Με τον πρόεδρο κ. Χασάπη μας συνδέει πολυετής φιλία. Παράλληλα στα δύο χρόνια της παρουσίας μου στην Ακαδημία του Σαρωνικού είχαμε μια άψογη συνεργασία καθώς έχω την τύχη να συνεργάζομαι με μια διοίκηση που καθημερινά μοχθεί για το καλύτερο του συλλόγου, χωρίς παρεμβάσεις και με συνέπεια σε όσα έχουμε συμφωνήσει. Το κλίμα στην Ακαδημία του Σαρωνικού είναι τόσο υγιές και με καλύπτει σε τέτοιο βαθμό, που ειλικρινά δεν μου δημιουργήθηκε ούτε μία στιγμή η επιθυμία να γυρίσω σε πάγκο ανδρικής ομάδας.
Όταν όμως η διοίκηση μιας τόσο υγιούς ομάδας, σε καλεί να βγεις μπροστά για να βοηθήσεις, εγώ από την πλευρά μου δεν θα μπορούσα να τους απογοητεύσω.
Θέλω να υποσχεθώ στους φιλάθλους του Σαρωνικού πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα κατεβαίνει πάντα για τη νίκη και θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.
Κλείνοντας θέλω να διαβεβαιώσω τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας, ότι δεν θα παρεκκλίνουμε ούτε χιλιοστό από το πλάνο που έχουμε ξεκινήσει τα δύο τελευταία χρόνια και άρχισε ήδη να αποδίδει καρπούς.
Θα δουλέψω σκληρά με τους άξιους συνεργάτες μου (που ήδη υπάρχουν στο τεχνικό τιμ αλλά και αυτούς που θα μας πλαισιώσουν στην πορεία) ώστε να δικαιώσω το όραμα της διοίκησης για την Ακαδημία. Αν χρειαστεί θα είμαι όλη τη μέρα στο γήπεδο και θα δουλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε.
Ευχαριστώ την διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.