Ολοκληρώθηκε χθές βράδυ το νέο μετεγραφικό απόκτημα της Διάνα ο λόγος για τον τερματοφύλακα Χρήστο Λώλο από τον Άρη Βούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας Διάνα Ηλιούπολης.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΩΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΑ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης ανακοινώνει την προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της του 25χρονου (γεννήθηκε το 1994) τερματοφύλακα Χρήστου Λώλου.

Ο Χρήστος αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό και τον Άρη Βούλας στην περσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις Ακαδημιες του Εθνικού Αστέρα.

Ο Χρήστος, που διακρίνεται στις φωτογραφίες με τον πρόεδρο της ΔΙΑΝΑ κύριο Γιάννη Ζευγίτη στα γραφεία του συλλόγου, θα προσπαθήσει να στηρίξει τις προσπάθειες για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο της ομαδας στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Ο Χρήστος Λώλος αποτελεί την πέμπτη μετεγγραφή της ΔΙΑΝΑ στην τρέχουσα περίοδο, μετά την έλευση του Αλέξανδρου Δάρα, του Χρήστου Φάρου, του Αλέξανδρου Μπαρδάκη και του Θανάση Ποντικάκου.

Σε δηλώσεις του μετά την συμφωνία του με την ομάδα της Ηλιούπολης, υποστήριξε:

«Επελεξα την ΔΙΑΝΑ γιατί παρατηρώ τις πορείες της τα τελευταία χρόνια και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ να φτάσει ακόμα παραπάνω. Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε ο προπονητής τερματοφυλάκων Στέλιος Φαλούτσος. Προσδοκώ να δώσω και να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα και γιατί όχι έναν τίτλο».

Ο προπονητής της ΔΙΑΝΑ Γιώργος Τσαμόπουλος αναμένεται να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού της ομάδας μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 5 Αυγούστου.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Λώλο στην οικογένεια της ΔΙΑΝΑ