Τυχεροί ήταν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 17/11 στο γήπεδο των Τραχώνων.

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου Τράχωνες και ΠΑΟ Ρούφ ήρθαν ισόπαλοι 2-2 για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Το αποτέλεσμα ευνοεί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 βαθμούς εκμεταλλευόμενοι τις εντός έδρας ισοπαλίες της Ηλιούπολης (συγκατοικεί στην κορυφή με 22 β.) και της Διάνα (δεν έπιασε κορυφή αφού παρέμεινε στους 20 β.).

Στο 20΄ ο Ρούπι με πλασέ μετά από γύρισμα του Τεττέι έκανε το 0-1, με τον Ακριτίδη στο 22′ να ισοφαρίζει σε 1-1 με πλασε απο κοντά, μετά από φάουλ του Βουρλούμη. Στο 33’ο Βουρλούμης το 2-1 με σουτ.

Στο 81′ ο Ψαρράς το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Ζήρδας-Α. Φωτόπουλος

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (86′ Δημάκης), Λεόπουλος, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Παπαντζήμας, Προμπονάς, Γιαννόπουλος (46′ Κολοβός), Δημογιάννης, Βουρλούμης (92′ Κορκολής)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Μάριος Παναγιώτου): Κουνάδης, Βενάρδος, Τομπουλίδης, Μπένα, Ανδρίκος, Ψαρράς, Επιτροπάκης (81′ Γαλάνης), Τύρπος, Δανασής (56′ Ζευκιλής), Ρούπι, Τεττέη.

 

Εγκάρδια συνομιλία είχαν πριν και μετά το τέλος του αγώνα οι ηγέτες των δύο ομάδων κ. Τσιούρης και Κουνάδης. Μια πραγματικά όμορφη εικόνα που συντελεί στην εξέλιξη του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.