Τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Θόδωρο Κουτσουδάκη ανακοίνωσε η διοίκηση του Ρουφ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, όπου και η “Αούστρια” ηττήθηκε με 1-0.

ΡΟΥΦ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 0-1
Το γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα που έστησε άψογα την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε στο 19′ με κοντινή καρφωτή κεφαλιά ο αμαρκάριστος Καζαντζής. Ήταν η μοναδική φορά που νικήθηκε ο γκολκίπερ Μάκης Κουνάδης ο οποίος έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις ενώ έσωσε την ομάδα του σε τουλάχιστον έξι τετ-α-τετ. Στο 34΄σε διαγώνιο σουτ του Πρέκα η μπάλα χτύπησε στο  δοκάρι όπως συνέβη και στο 47′ σε απευθείας φάουλ του Μπουγιούκου. Ο Μάκης Κουνάδης πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις σε τετ-α-τετ κεφαλιά του εκπληκτικού και ταχύτατου Γιαννόπουλου που έκανε και τη ζημιά στους γηπεδούχους στο 6′ και σε τετ-α-τετ σουτ του ίδιου παίκτη στο 15′, στο 17΄, στο 18′ και στο 76′ αλλά και σε τετ-α-τετ σουτ του Ακριτίδη στο 7′. Στο 16′ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ σε σουτ του Δημογιάννη, ενώ σωτήριες επεμβάσεις πραγματοποίησε ο γκολκίπερ των Σουρμένων στο 3′ σε κοντινό σουτ του Λαμπρινάκου και στο 42′ σε ωραίο γυριστό σουτ του Φωτόπουλου. Πολύ καλός ο Παγίδας και όσο έπαιξε ο Εγγονίδης. Καλός ο διαιτητής Σχίζας, άριστοι οι βοηθοί του Φωτόπουλος, Κουντουρέλης.
ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Καραμπάς( λ.τ.23′ Μουρδουκούτας), Παγίδας(77′ Εγγονίδης), Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Γαλάνης(64′ Τριανταφύλλης), Σπαγής, Φιλιππίδης, Λαμπρινάκος, Φωτόπουλος.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Πρέκας(90′ Γκοβίλας), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης(65′ Αναστασόπουλος), Γιαννόπουλος(85′ Κορκολής).
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ