Μια από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ είναι η Λαύρα Αργυρούπολης, με το συγκρότημα του Άκη Μιχαηλίδη να κάνει τη δική προσπάθεια κάθε Κυριακή για να σώσει την παρτίδα.

Ο έμπειρος προπονητής έχοντας υπό την καθοδήγηση του ένα νεανικό σχήμα θα επιδιώξει να πετύχει το στόχο της ομάδας γνωρίζοντας ότι η αποστολή που του έχει ανατεθεί είναι αρκετά δύσκολη.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: Ο σύλλογος επενδύει στα νέα παιδιά.Κύριο μέλημα της διοίκησης είναι τα τμήματα υποδομής που είναι αληθινό στολίδι.

Δυστυχώς το βάρος της παραμονής της ομάδας έχει πέσει σε 2-3 έμπειρους ποδοσφαιριστές και σε 20 περίπου παιδιά κάτω των 20 ετών.Αυτό κάνει τον δρόμο για την παραμονή μας δύσκολο,αλλά θα τα καταφέρουμε και τα κέρδη θα είναι πολλαπλά!

Τώρα στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα θα τονίσω μόνο πως η αντίπαλος ομάδα έχει ίσως την πιο βαριά φανέλα σε όλη την ΕΠΣΑ.Σεβόμαστε την ιστορία της,αλλά οφείλουμε να τους βάλουμε προβλήματα.Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε όλοι σοφότεροι..