ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Παρότι η εικόνα που είχε δεν ήταν πολύ καλή, ο Θρίαμβος Αθηνών κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ και να παραμείνει στην 3η θέση μαζί με τον ΑΟ Σουρμένων.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Κουσάνας, στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στον αγώνα με την Αούστρια υποστηρίζοντας ότι το σημαντικό σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος είναι η ομάδα να κερδίσει. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του: Σημαντική νίκη γιατί παίζαμε με μια ομάδα που έπαιζε την κατηγορία. Δεν ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αλλά ήμασταν δυνατοί και αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί.

Σκοπός αποτελεί να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που έχουμε και να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά.

Έχουμε δύσκολη συνέχεια, παιχνίδια με αντιπάλους όπως είναι ο Χαραυγιακός και το Αιγάλεω αλλά και την Αργυρούπολη. Άγχος δεν έχουμε και πάμε να το ευχαριστηθούμε.

Μετά την αποχώρηση των Θεμελίδη και Λύγκου η ομάδα έχει αρκετά νέα παιδιά στη σύνθεση της και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε με περισσότερη θέληση.