ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ  Α.Ε ΓΛΥΦΑΔΑΣ*(ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ)

ΣΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2010

Εμείς ως ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Γλυφάδας είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε όσα ψευδά καταγγέλει η ομάδα της Κηφισιάς 2010.

Δεν γνωρίζουμε αν ο συντάκτης του άρθρου που διαβάσαμε όλοι μας και νομίζαμε ότι το Σάββατο εμείς παίζαμε σε άλλο γήπεδο έχει κάποια πολιτικά συμφέροντα κατηγορώντας τον κ. Σγουρό ότι δήθεν ΄΄ δεν αντέδρασε στα έκτροπα που γίνονταν μπροστά στα μάτια του΄΄ γιατί πολύ απλά εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο εντός των γραμμών και δεν ακολουθούμε πολιτικές στρατηγικές για να ανέβουμε κατηγορία. Να προστατεύσει τα ΄΄μικρά παιδιά ΄΄ της Κηφισιάς 2010 από ΠΟΙΟΝ?????   Προκαλούμε έναν παίκτη ή ένα μέλος της αποστολής της αντίπαλης μας ομάδας να δηλώσει με όνομα και επώνυμο αν τον ακούμπησε ή έστω αν κινήθηκε κάποιος απειλητικά προς το μέρος του καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο μας. Αν όπως αναφέρεται ΄΄ οι διαιτητές λειτουργούσαν άψογα εώς το 70ο λεπτό τότε θα έπρεπε να είχαν δεχτεί  από μία κίτρινη κάρτα όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς 2010 αφού το μόνο που κάνανε ήταν να πέφτουν στο έδαφος και να κάνουν καθυστερήσεις από το 20 λεπτό της αναμέτρησης μην αφήνοντας μας να παίξουμε ποδόσφαιρο φοβούμενοι την καθαρή ανωτερότητα μας.

Γνωστοποιούμε σε όλους ότι η μόνη αποβολή στην αναμέτρηση ήταν εκείνη του αναπληρωματικού ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς 2010 που έβρισε χυδαία τον τερματοφύλακα της ομάδας μας από τον πάγκο της. Η ομάδα της Κηφισιάς 2010 λοιπόν καλά θα κάνει να ανάγνωριζει την εικόνα της βαθμολογίας του ομίλου (7 βαθμούς πίσω από εμάς) και να μην επιδίδεται σε μικρότητες μειώνοντας έτσι την προσπάθεια τη δική μας ως ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα Κηφισιά 2010 που μετρά 6 (ολόκληρα) χρόνια ιστορίας καλό θα ήταν όταν αναφέρεται σε  ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ του ποδοσφαίρου με ιστορία 50 ετών όπως ο πρόεδρος μας (και είναι τεράστια τιμή μας αυτό) κ. ΤΟΤΗΣ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ να δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό και να σκύβει το κεφάλι με σεμνότητα γιατί οι ίδιοι εκτίθενται. Ο κ. Τότης χρόνια τώρα διδάσκει ήθος και ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια όχι μόνο σε εμάς ως ποδοσφαιριστές του αλλά σε όλη τη ποδοσφαιρική Ελλάδα(όντας άπο τους ελάχιστους που έχουν καταφέρει να τον αγαπάνε κόκκινοι, κίτρινοι,πράσινοι, βόρειοι και νότιοι!!!!!). Όσο για το ΄΄ καλή επιτυχία΄΄ που ευχηθήκανε στον προπονητή μας Πέτρο Φυλακούρη να είναι σίγουροι πως θα την έχει γιατί γιατί με τη μαεστρία του μας οδηγεί στην ΄Β κατηγορία μαθαίνοντας μας πως να μην ΄΄μασάμε΄΄ σε έδρες όπως της καταγγέλουσας Κηφισιάς 2010. Απλά εμείς δεν είμαστε μάγκες με ανακοινώσεις σε blogs και sites, αλλά μάγκες μέσα στο γήπεδο και ισοφαρίζουμε στο 90΄ λεπτό. Τέλος θα θέλαμε να μας καταστήσει σαφές η ομάδα της Κηφισιάς 2010 τι έφταιξε τελικά και παρέμεινε στους 7 βαθμούς πίσω από εμάς??

ΠΡΩΤΟΝ   ο  διαιτητής??   ΔΕΥΤΕΡΟΝ   οι επόπτες??    ΤΡΙΤΟΝ   ο παρατηρητής??   ΤΕΤΑΡΤΟ    οι δήθεν μπράβοι??   ΠΕΜΠΤΟ   η αστυνομία??    ΕΚΤΟ   ο πρόεδρος μας??    ΕΒΔΟΜΟ   ο προπονητής μας??   Ή  Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ  ΕΡΜΗΣ???????????

Υ.Γ     Η πρόκληση μας ισχύει ότι αν οποιοδήποτε μέλος της αποστολήςδηλώσει με όνομα και επώνυμο ότι οποιοσδήποτε πείραξε έστω και μία τρίχα από τα μαλλιά του, εμείς δεσμευόμαστε δημόσια ότι θα ηττηθούμε στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια  του πρωταθλήματος ώστε να ανέβει κατηγορία η ΄΄ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ΄΄ της Κηφισιάς  2010 (αν τα καταφέρει και τότε).

Όλα τα ανωτέρω εκφράζει όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που βρισκόμασταν στο γήπεδο και επιθυμούμε τη δημοσίευση τους για να αποκατασταθεί η αλήθεια και η τιμή μας που κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να την πλήξουν……