Μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές με ελάχιστες φάσεις το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι Τράχωνες ήταν πιο εύστοχοι και πήραν τη νίκη – πρόκριση με σκορ 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι, με την κανονική διάρκεια να λήγει 1-1.

Στο 25′ από κόρνερ του Ιατρού, ο Βογιατζής στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του κάνοντας το 1-0, ενω, το 1-1 έγινε στο 38΄’ με κεφαλιά του Κωστάλα σε κόρνερ του Ρέτζο, με το σκορ αυτό να παραμένει στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση.

Έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου εκεί ο Δράμπαλης έδειξε τη μεγάλη του κλάση, αφού απόκρουσε τρια πέναλτι(!) των Ρέτζο, Δουδουμόπουλου, Παπαμιχαήλ, ενώ το δικό του το απόκρουσε ο Ροκανάς.

Οι παίκτες των νικητών που σκόραραν ήταν οι εξής: Γοργάκης, Στεργιάκος, Νικολάου, ενώ από τον Κολωνό οι Μηλιώνης, Κανδαλέπας.

Καλή η διαιτησία των Κατοίκου, Αραβίδη και Λιαμπότη.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Πιπεράς (63’ Εστυλιανίδης), Προμπονάς, Στεργιάκος, Κολλινιάτης, Ιατρού (75’ Βούζας), Χρήστου, Δημογιάννης, Νικολάου, Χακράμα (53’ Γοργάκης), Φατσέας.

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ροκανάς, Βογιατζής, Μάντζαρης, Μηλιώνης, Δουδουμόπουλος, Κραβαρίτης (113΄’ Γιωτόπουλος), Ρέτζο, Κανδαλέπας, Κωστάλας, Καλλίλας (79’ Καλοπετρης) , Κρομμύδας (70’ Παπαμιχαήλ).

( φωτο – βιντεο  on time)