Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπυ της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ ανάμεσα στα Σούρμενα και τον Άρη Πετρούπολης στο γήπεδο Ελληνικού.
Το τελικό 1-1 κρίνεται ως δίκαιο αποτέλεσμα αφού το ματς είχε ελάχιστες τελικές προσπάθειες και παίχτηκε κυρίως στο κέντρο του γηπέδου.
Οι δύο προπονητές προσπάθησαν πρωτίστως να μην χάσουν και μείνουν πίσω στην κούρσα της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Τα Σούρμενα προηγήθηκαν μόλις στο 2′ με τον Δημογιάννη B. και οι “Πετρουπολίτες” ισοφάρισαν στο 43′ με τον Ηλιάδη ενώ είχαν και ένα δοκάρι στο 54′ με τον Θανόπουλο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαραβίνος (Καρατζίκας Α., Φωτόπουλος Α.)
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Mητρούσης-Καζαντζής): Αθανασόπουλος, Θυμιανός, Γκοβίλας, Ακριτίδης, Κολλινιάτης, Δημογιάννης, Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φέρτης, Δημογιάννης ΙΙ, Πρεβέκας
ΆΡΗΣ Πετρ.(Γκλεγκλές): Xhafaj, Βλάχος, Ζαχαράκης, Βασίλειος, Δημόπουλος, Μακρίδης, Κυριαζής, Σπανός, Ηλιάδης, Θανόπουλος, Τσάτσα.

more photo video on time

  Γκλεγκλές: Δίκαιο το αποτέλεσμα, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα  VIDEO ON TIME
Στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά τη λήξη του ντέρμπυ ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης δήλωσε “θέλαμε πολύ το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε να κερδίσουμε, η προσπάθεια συνεχίζεται το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο”. Όλες οι δηλώσεις on camera στη web TV του sportifico.gr

 

cava mpenas

Καζατζής: Θέλαμε τη νίκη στο ντέρμπυ αλλά δεν ήρθε, συνεχίζουμε την προσπάθεια, έχουμε ακόμη 9 τελικούς μπροστά μας