Μαθήματα ανθρωπιάς έδωσαν οι παλαίμαχοι Δήμου Ηλιούπολης και η ομάδα Εισαγγελέων-Δικαστών (ΠΟΔΕΕ)
στον αγώνα ποδοσφαίρου την Δευτέρα 2/5

Ο βροχερός καιρός της Δευτέρας 2/5 δεν εμπόδισε την πραγματοποίηση στο γήπεδο Ηλιούπολης Α’ του αγώνα ποδοσφαιρου μεταξύ των παλαιμάχων των ομάδων του Δήμου Ηλιούπολης και της ΠΟΔΕΕ (Εισαγγελείς-Δικαστές).
Σκοπός της ενέργειας αυτής ήταν να μαζευτούν τρόφιμα από όλους όσους βρέθηκαν εκεί για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης.

Το τελικό σκορ 4-2 υπέρ της ΠΟΔΕΕ πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Στο ημίχρονο του αγώνα δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον διαιτητή, τον Γιάννη Στέφα από τους Ηλιουπολίτες και τον Κώστα Βουλγαρίδη από την ΠΟΔΕΕ.

Παρόντες στο παιχνίδι ήταν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ.Χατζιδάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Ψυρρόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ.Θ.Γιαννόπουλος μαζί με τα στελέχη Κ.Στάπα, Ελ.Ψήμμα., καθώς και λίγοι φίλαθλοι λόγω της βροχής που προηγήθηκε.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν οι ακόλουθοι:
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Δ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
(Γ.Στέφας, Γ.Διονυσίου): Δρανδάκης, Χουσιάδας, Πούλιος Ελπιδ., Αρτάν, Καννέλος, Πούλιος Κ., Αγιανόγλου, Βαέννης, Αγγελάκης, Καραθανάδης, Μαρτίνης, Στέφας, Διονυσίου, Μωραίτης Ι., Ντασρακλής, Τσαπαρίκος, Κουτρούλης Κ., Αράπης, Μουσγάς, Αγγελόπουλος, Καριοφύλλης, Τσώνος.


ΠΟΔΕΕ (Εισαγγελείς-Δικαστές)Β.Ευθυμίου: Παίκτες
: Νάκος, Δασκαλάκης, Σιγουράκος, Γκαγκάνης, Τζιμπλάκης, Βλάχος, Μαυροβουνιώτης, Γραμμένος, Ζαββός, Βουλγαρίδης, Μουκαζής.
Αλλαγές: Βαριδίρκας, Κασάπης, Σαλμάς, Σερετίδης, Παπίδας, Σπυρόπουλος, Δέλτσας, Ταμβάκος (Τ)