ο Πανιώνιος καί οι συνεργάτες του Νίκου Κούστα στην τεχνική ηγεσία.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Το Προπονητικό επιτελείο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 που θα πλαισιώσει τον προπονητή Νίκο Κούστα αποτελείται από τους εξής:
Ο Λεωνίδας Κουβαράς είναι προπονητής τεχνικης και επιδεξιότητας, κάτοχος διπλώματος UEFA B
Έχει εργαστεί ως συνεργάτης προπονητή στην ΠΑΕ Κηφισιά.
Ο Νικος Τζανόγλου είναι πτυχιούχος πανεπιστημίου φυσικής κατάστασης Dijon, France κάτοχος του πρώτου μεταπτυχιακού master 1 στην εργοφυσιολογία
Έχει εργαστεί ως συνεργάτης προπονητή στην ΠΑΕ Κηφισιά.
Ο Νάτσης Γεώργιος είναι προπονητής τεχνικής και επιδεξιότητας, κάτοχος διπλώματος UEFA B και UEFA C.
Έχει εργαστεί ως συνεργάτης προπονητή στην ΠΑΕ Κηφισιά και στον ΠΑΣ Πρέβεζα.
Ο Νίκος Μπαλής είναι προπονητής φυσικής κατάστασης. Προηγούμενοι σύλλογοι: Ζάκυνθος, Μαρκό, Αστέρας Βάρης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιατρική Αθηνών με ειδικότητα την μεγιστοποίηση στην απόδοση. Επίσης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα «Άθληση, υγεία και ευρωστία».
Ο Αντώνης Κοκώνης είναι προπονητής τερματοφυλάκων και την σεζόν 2021-22 ήταν στον Άγιο Ιερόθεο.
Ο Σταθης Δούπκαρης είναι πτυχιούχος του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης (INSA), καθώς και κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής της UEFA. Είναι Χειριστής προγραμμάτων INSTAT, Nacsport και ως αναλυτής έχει εργαστεί στον Πλατανιά Χανίων, την Σαντορίνη και τον Παλληνιακό.
Ο Μιχαήλ-Πάρις Δαπόλας είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ανάλυσης του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης (INSA). Είναι Χειριστής προγραμμάτων Nacsport καθώς και της γλώσσας προγραμματισμού Python. Τέλος, έχει εργαστεί ως αναλυτής στην Δόξα Βύρωνος και στην ομάδα Κ-20 της Καλλιθέας.