Ο Σάββας Θεοδωρίδης αξέχαστος παλαίμαχος ερυθρόλευκος τερματοφύλακας είχε δύο μεγάλες αγάπες. Τον Ολυμπιακό και την Μύκονο που είχε σπίτι και πέρναγε όμορφες προσωπικές στιγμές.

Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιρικές ομάδες βετεράνων από τις δύο αγάπες του είπαν να τον τιμήσουν μετά θάνατον με έναν αγώνα που έγινε την Δευτέρα 20/5 στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Προοδευτικής, με την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

  1. Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιρικές ομάδες βετεράνων από τις δύο αγάπες του είπαν να τον τιμήσουν μετά θάνατον με έναν αγώνα που έγινε την Δευτέρα 20/5 στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Προοδευτικής, με την αιγίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαιτητής ο Μελέτης Βουτσαράς.

Το σκορ (5-1 υπέρ υπέρ του Ολυμπιακού) πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με βραβεύσεις εκατέρωθεν και απονομή τιμητικών πλακετών.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κ.Νίκος Γαβαλάς και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ντέπυ Κοξένογλου.

 

Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ.Χάρης Θεοχάρης έκανε την πρώτη απονομή και στην συνέχεια οι αρχηγοί των βετεράνων των 2 ομάδων μίλησαν στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων.

Ο επικεφαλής των βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας προσφώνησε ένα-έναν όλους τους παρευρισκόμενους και ο Πέτρος Ασημομύτης αντίστοιχα των Μυκονιατών.