Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 22/4 το σπουδαίο για μια ακόμη χρονιά ποδοσφαιρικό συναπάντημα των τμημάτων ακαδημιών ομάδων από όλη την Ελλάδα με τίτλο Football Festival Easter Cup Σοφικό 2019 που έγινε στο εντυπωσιακό Ranch.

Η ομάδα Κ12 ήταν το μοναδικό τμήμα που εκπροσωπήθηκε στην διοργάνωση από τον ΓΣ Ηλιούπολης και έκανε μια στους αγώνες μια αρκετά καλή παρουσία.

Η ομάδα του προπονητή Δημήτρη Αγγελή αγωνίστηκε στον Β5 όμιλο της κατηγορίας Κ12 και με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες τερμάτισε πρώτη με 9 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 18 – 1. Την Δευτέρα ή ομάδα αντιμετώπισε στον τελικό τον Ολυμπιακό Πύργου και ηττήθηκε με 7-1.

Την Κυριακή 21/4 παραβρέθηκαν στα ματς τόσο τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Καλύβας, Ιωσηφέλης, Κοντογιάννης, όσο και ο προπονητής της πρώτης ομάδας κ. Βαγγέλης Γαλάνης ,με τον συνεργάτη του κ. Φιλήμωνα Βασιλαράκη.

Ο κόουτς της ομάδας κ.Αγγελής έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά και τόνισε ότι μόνο να κερδίσουν είχαν από αυτή την συμμετοχή, ενώ εξήρε την μαχητικότητα, το πάθος και το πνεύμα συνεργασίας που καλλιέρηγησαν όλοι τους μέσα στο γήπεδο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας :
ΓΣΗ -ΑΕ Γέρακα : 8-0
Λύκοι Χαϊδαρίου – ΓΣΗ: 0-6
ΓΣΗ – ΑΟ Βύρων : 4-1
Τελικός : Ολυμπιακός Πύργου -ΓΣΗ : 7-1
Την αποστολή της ομάδας Κ12 στο Ranch στο Σοφικό Κορινθίας απάρτισαν οι εξής νεαροί ποδοσφαιριστές:

ΓΣΗ:Ιωάννης, Νυσταζάκης, Αριστείδης Κοντοπριάς, Γιώργος Πετρόπουλος, Κώστας Σερέτης, Θοδωρής Γεωργάκης, Μάριος Μπρέγκα, Χρήστος Κουνέλης, Συμεών Κουτρούλης, Θησέας Δρακίδης, Στήβεν Τάγκα, Ανδρέας Σκουρλέτης.

More photos on time.