ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
<< ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ >>
ΣΤΗΝ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένα όμορφο παιχνίδι έγινε στο Χαϊδάρι με τους παλαίμαχους της Ηλιούπολης να κλέβουν τις εντυπώσεις με την εμφάνιση που είχαν στο παιχνίδι με το ιστορικό Χαϊδάρι, οι παλαίμαχοι της Ηλιούπολης στο τέλος ευχαρίστησαν για την φιλοξενία.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση των παλαιμάχων της Ηλιούπολης

30/10/23
ΠΑΛ. Α.Ο ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ – ΕΝ. ΠΑΛ. ΠΟΔ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ( ΠΡΩΗΝ ΤΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ) ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΈΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
<< ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ >>
ΣΤΗΝ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 30/10/23
ΠΑΛ. Α.Ο ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ – ΕΝ. ΠΑΛ. ΠΟΔ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ( ΠΡΩΗΝ ΤΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ) ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΈΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!